Sabine Sabine Sabine (Adriaan Van Aken, Braakland/Zhebilding & Nieuw West)

Sabine Sabine Sabine is een schaamteloos romantisch verhaal van Adriaan Van Aken. Over een man die de liefde van zijn leven vindt. Om haar vervolgens te verliezen. De feiten reconstrueren doet hij in alfabetvorm. Ten overstaan van een publiek. Waarom? Omdat zij hem dat gevraagd heeft.

Zo ontstaat lemma na lemma een alfabetvoorstelling. Compleet naar analogie met de alfabetboekjes die wij onze kinderen voorleggen om grip te krijgen op de werkelijkheid, zal onze held woord voor woord, letter per letter, inzicht verwerven in wat hem overkomen is. Om finaal in te zien dat er iets niet klopt.

Sara Vertongen is Sabine. Marien Jongewaard, een van Nederlands meest geliefde dansers en toneelspelers, geeft gestalte aan de man. Chantal Acda (Isbells, Sleeping Dog,...) en BZB-huismuzikant Youri Van Uffelen zorgen middels stemmen en muziek voor de gevoeligste soundtrack die u ooit hebt gehoord.

 

tekst en regie: Adriaan Van Aken I spel: Sara Vertongen, Marien Jongewaard I muziek: Chantal Acda, Inne Eysermans, Youri Van Uffelen I tekeningen: Fien Van Elzen I kostuums: Veerle Hasselman I licht: Thomas Verachtert I geluid: Tom Buys I productieleiding: Sanne Hubert I productie: Braakland/ZheBilding & Nieuw West (NL)

 

Meer info en speeldata op www.braaklandzhebilding.be en www.nieuwwest.com 

SHARE