De Verleiding (Maarten Westra Hoekzema)

Wat is de sleutel tot een succesvol leven met veel vrienden, nog meer geld en een beeldschone partner aan je zijde? Het antwoord is: verleiding. Maarten Westra Hoekzema weet er alles over en doet maar wat graag zijn verleidingstips uit de doeken! Hij ontpopt zich in deze voorstelling tot een alwetende goeroe die je exact vertelt hoe je moet verleiden, zodat je krijgt wat je wil hebben. Hoe je het best reclame maakt. Hoe je een gammele auto voor een veel te hoge prijs kunt verkopen. En vooral hoe je met overweldigend succes een vrouw of een man moet versieren. Want: hoe beter je kunt verleiden, hoe beter je je staande kunt houden in de huidige samenleving.

De Verleiding werd geselecteerd voor Theaterfestival, Circuit X in 2012. Deze productie blijft de komende periode op repertoire.
 

tekst, regie en spel: Maarten Westra Hoekzema | coaching: Kyoko Scholiers, Louis van der Waal | productie: unm, C-mine cultuurcentrum, Cultuurcentrum Berchem, Het Huis van Bourgondië, STUK I spreiding: Vincent Company


Meer info en speeldata: www.maartenwestrahoekzema.com en www.unm.be

Met de overtuigingskracht van een goeroe in pak doet Maarten Westra Hoekzema je splijtende tips aan de hand: hoe bereik je het ultieme succes, hoe verleid je de vrouw van je dromen? Even grappig als clever speelt 'De verleiding' met het format van de vlotte presentatie, om je uiteindelijk toch met de nodige vragen achter te laten. Onderhoudend als comedy, en toch. (Jury Het Theaterfestival, Circuit X)

SHARE