ChitChat (Tuning People & MAAS)

Twee vriendinnen bewegen als een twee-eenheid. Ze rennen naar en rond elkaar en gaan weer kibbelend uit elkaar. Ze giechelen, schaterlachen, stoeien en proesten het uit. Ze vechten, kfakken en bekvechten tot ze het weer goed maken. Ze zijn roekeloos, maar dan op zandbakniveau.

ChitChat is een dansduet waarin twee meisjes er grappig op los botsen. Hier vinden Charlotte Goesaert en Karolien Verlinden een uitlaatklep voor al hun gekke opwellingen. In het gewone leven wordt hun gedrag soms gecorrigeerd, op het toneel is er geen barrière. Op de scène zijn ze meesters in exact hetzelfde doen en daarin snel variëren. De geluiden en muziek van Joost Maaskant beginnen als klankgedicht en eindigen als rockopera.

De herhaalde patronen en geluiden zorgen ervoor dat je zelf ook wil meedoen, hinkelen en springen. Laat je verrassen door het onvoorspelbare.

CREDITS
Choreografie & dans Charlotte Goesaert, Karolien Verlinden Muziek & geluid Joost Maaskant Eindregie Jef Van Gestel Kostuum Maartje van Bourgognie Licht Gé Wegman Productie Tuning People & MAAS theater en dans Met de steun van de Vlaamse overheid

SHARE