THERE THERE Company

THERE THERE Company is sinds 2016 het gezelschap van partneracrobaten en circusmakers Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen. In hun werk zijn ze actief op zoek om de wereld om hen heen betekenis te geven. Hun fysieke taal is sterk beïnvloed door hun circuspraktijk van hand-op-handacrobatie, waarbij samenwerkende lijven het uitgangspunt vormen. In hun voorstellingen staat de performer in al zijn kwetsbaarheid en menselijkheid centraal. De focus ligt op inhoud, eerder dan op trucs. Subtiel en met beide voeten op de grond. Circus gestript van alle vooronderstellingen waarin Hanna en Toon focussen op het prikkelende proces van proberen, falen, slagen, zorg en vertrouwen. Echte aandacht is een zeldzame vorm van generositeit. Daarnaast zet THERE THERE Company in op een traject waarbij zij métier en empathie, eigen aan partneracrobatie, doorgeven aan amateurs, publiek en een nieuwe generatie circusmakers.

THERE THERE Company is doorheen de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde met een uitgesproken aanwezigheid in het Vlaamse circus- en podiumkunstenveld. Het gezelschap heeft een langlopende samenwerking (2021-2025) met circuswerkplaatsen CIRKLABO en Dommelhof/Theater op de Markt.

In seizoen 2023-2024 hernemen ze Carrying My Father. In 2024-2025 hernemen ze Carrying My Father en onderzoeken ze de mogelijkheden van hun nieuwe participatieproject Hugs & Handshakes.

Alle info over deze producties vind je hier.


www.theretherecompany.com

speellijst Carrying my father